Veľkonočný pulled pork burger s red coleslaw šalátom

Jedným z veľkonočných receptov, pripravených priamo pre Vás v spolupráci s Matejom Bakošom z Dobré bistro Košice, je tento veľkonočný burger, ktorý s troškou zručnosti určite ľahko zvládnete.
Ako na to?
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 50 minút
Všetky použité suroviny nájdete na našej stránke:
- 4ks maslovej burger briošky
- 450g trhané bravčové Klouda
- 300g červenej kapusty
- 300g červenej cibule
- 80g trstinového cukru
- 70g rukola
- Údená paprika
- 1 väčšia biela cibuľa
- Mletá rasca
- 100g masla
- Sušený cesnak
- 150g kyslej smotany
- 120g majonézy
- Šťava z 1/2 citróna
- Morská soľ
- Čierne korenie mleté
Postup:
Servírovanie:
Rukolu ochutíme soľou, korením, kvapkou olivového oleja, zľahka premiešame a uložíme na spodnú časť žemle. Pridáme šalát, následne mäso, uložíme tenké plátky bielej cibuľky a burger zatvoríme vrchnou časťou žemle.
Dobrú chuť!