Nový wine box Aromatické polosuché vína poteší miloundefined

Nový wine box Aromatické polosuché vína poteší milovníkov intenzívnejších vín

Aromatika a jemný zvyškový cukor sa častokrát veľmi pekne dopĺňajú. V boxe nájdete či už novošľachtence alebo tradcičné odrody, ktoré Vám podráždia čuchové a chuťové vnemy trošku intenzívnejšie.

Wine box Aromatické polosuché vína obsahuje nasledovný výber:

Mrva & Stanko | Tramín červený

Víno výraznej žltej farby, s medovo-korenistou vôňou, najmä ruže, kvetového medu a muškátových listov, obohatenou o jemné minerálne tóny. Chuť vína je medovo ovocná, so šťavnatými ovocnými kyselinami, intenzívnou korenistosťou a príjemnou nasladlou dochuťou.

Világi Winery | Muškát žltý

Vo víne nastupuje príjemný svet vôní muškátu s intenzívnou eleganciou parfumu. Vôni dominujú orientálne korenia, čašu vypĺňa ovocie so žltou dužinou, kvety a vôňa medu. V dúšku tohto vína možno objaviť tóny marhule a broskyne. Elegancia chuti vytvára dokonalú harmóniu vďaka vynikajúcej rovnováhe množstva kyseliny a cukru.

Mrva & Stanko | Pálava

Víno zelenožltej farby, s podmanivou sladkasto-ovocnou vôňou, najmä s tónmi hruškového nektáru a dužín pomaranča, lemovanou medovo-korenistými vnemami. Chuť vína je lahodne ovocná, so sladkastou ovocnosťou prezretého tropického ovocia, podporená harmonickými kyselinami.

Terra Wylak | Pálava

Moderná reduktívna žlto zelená farba. Vôňa je intenzívna, krásne kvety, kvitnúce hrozno, kvitnúci pomarančovník, muškát, celá znôška kôry citrusov od limetky a grepu, cez bergamot až po cedráty, neskôr sa na pozadí objavuje ešte korenistá tramínová aróma. Chuť je koncentrovaná, prevažujú tramínovo bergamotovo-cedrátové arómy.

Karpatská Perla | Devín

Novošľachtenec Devín sa na sprašovom podloží nášho vinohradu Suchý vrch dobre udomácnil. Víno má sýtu žltozelenú farbu. Vo vôni dominujú medové tóny s ovocnou stopou marhuľového kompótu. Vyvážená chuť jemného prírodného zvyškového cukru je v harmónii s ovocnou arómou.

Torres | Viña Esmeralda (Moscatel x Gewürztraminer)

Víno slamovožltej farby.Voňavé s ovocnou aromatikou pomarančov a kvetov s delikátnymi nuansami exotického ovocia a stopy jablkového džemu. Príťažlivé v chuti s medovou dochuťou.

Box si môžete zakúpiť TU.